Filmer & bevis

 

Här kan du fördjupa dig i filmbevis och se vad som egentligen hände.

 

Det finns 4st olika filmer varav en film är rörande Plus reportaget.

 

Under filmerna finns även en bild med tydlig specificifikation från sms komunikationen med SVT:s Plus redaktion.

 

Jämför gärna bevisen kontra det lösryckta sensationsprogram Plus gjorde utan några som helst inslag av bevisning. Jämför också med förtalssidan som inte heller lägger fram någon form av bevisning förutom en massa lösa påståenden som inte kan backas upp.

 

Plus hade möjligheten att kontakta de salonger i kedjan som faktiskt ville vara med och tala väl om produkten konceptet och företaget i sig men valde att endast höra verionen av de 6-7st som gaddat ihop sig som ville komma ur sina ingångna hyresavtal.

 

Att Nordea Finans under reportaget säger upp alla avtal även de som var nöjda får stå för dem och det var en ren PR kampanj för att inte få dålig PR i ett program som Plus där flera av bankens kunder är målgruppen vid tvn. Tilläggas bör också att Nordea Finans aldrig efter programmet har haft eller krävt vare sig mig eller mitt företag på skadestånd eller återbetalning av de 15 miljoner som detta kostade Nordea då de valde att sopa rent framför sin dörr. Vem fick då ta den ekonomiska smällen? Jo det fick Nordeas bankkunder göra och jag är ganska säker på att Nordea hade stämt mig på den summan om det hade visat sig att jag och mina kollegor hade gjort ngt olagligt och brottsligt.

 

Välkommen att se filmerna nu!